Welkom in uw Community.

Editie #16 is vertraagd en wordt samengevoegd met #17. We vinden dat u als abonnee moet weten waarom we dit doen.

Na drie jaar bijna non-stop gewerkt te hebben aan de lancering, het bijhouden van en de herziening van de website plus de continue ontwikkeling van Magazine Voetzorg+ lukt het niet om de oktober/ november Editie (#16) nog enigszins tijdig op uw digitale mat te krijgen. Dat weten we natuurlijk al even maar dat wilden we eigenlijk niet toegeven.

Dit jaar is voorbij gevlogen. Veel sneller dan we samen aankunnen. Net zoals velen moeten ook wij harder werken om hetzelfde resultaat te bereiken. Daarnaast wilden we in 2022 naast de vernieuwde website ook een nieuw beroepsregister voor onze ONCO-Zorg verleners lanceren. Ook dat gaat ons nog lukken maar het betekent meestal zeven dagen per week en lange dagen werken om alles af te krijgen. Zelfs dan blijft er nog veel liggen.
De administratieve ondersteuning die we hadden bedacht om onze activiteiten en projecten vlekkeloos te laten lopen is helaas anders uitgepakt. Begin 2023 willen we hier opnieuw tijd en aandacht aan geven maar dan op een andere manier.
Om wat ruimte te creëren hebben we wel een aantal wijzigingen gemaakt en wat activiteiten doorgeschoven; één ervan betreft de geplande edities van het Magazine voor de rest van het jaar.  
 
Editie #16 is zo goed als rond maar er moet nog veel aan gebeuren om het Voetzorg+waardig met u te delen. We hebben daarom het volgende besloten:
  • We laten Editie #16 samenvallen met  Editie #17 (december/ januari). Deze verschijnt op 12 december a.s.
  • De artikelen die al klaar waren voor de editie van december zullen ook in het tijdschrift worden verwerkt. Zo heeft u dus een extra dikke uitgave van uw vakblad vóór de feestdagen. De beloofde acht artikelen per Editie halen we ook in deze gecombineerde uitgave!
  • Als abonnee ontvangt u begin volgend jaar de vijfde editie van het e-book ‘Schimmels – de stand van zaken’ van Mischa Nagel cadeau. Er zijn t.o.v.  de vierde editie weer een behoorlijk aantal toevoegingen.
 
We verwachten door de ruimte en  het rustige onderwijsschema tot het einde van het jaar voldoende tijd te hebben alle projecten af te ronden en in 2023 weer alle deadlines te halen zoals u gewend bent en mag verwachten. Ook proberen we rond de jaarwisseling een tijdje weg te zijn. Midden januari zijn we dan weer volledig opgeladen voor  beschikbaar.
 

We danken u voor uw geduld en begrip.
Met vriendelijke groeten.
 
Mischa Nagel
JanJaap HeilbronPS.

Editie #15 is natuurlijk nog steeds beschikbaar en Community abonnees hebben bovendien toegang tot het Archief. Kijk hieronder voor uw versie van Editie #15!

Onderstaand vindt u de inhoud van het meest recente magazine én alle losse artikelen uit de magazines van de afgelopen periode.

U dient ingelogd te zijn om de artikelen te kunnen bekijken. Klik hier om in te loggen