Bekendmaking eerste donor voor de studie naar de oudere voet!

De studie over de oudere voet en de financiering van een dergelijk project

“Bekendmaking van de eerste donor”

De wetenschappelijke studie naar de oudere voet zal worden uitgevoerd i.s.m drie wetenschappelijke instituten te weten een professor en een associate professor verbonden aan de universiteit van Amsterdam, een professor aan de universiteit van Nijmegen, en een lector van de Saxion Hogeschool. De benodigde financiering wordt grotendeels gehaald uit subsidies wat op zich heel veel werk met zich meebrengt. Een deel zal ook gefinancierd dienen te worden uit de markt zelf. In november zijn we begonnen met het aanschrijven van stakeholders en nu in januari komen de eerste resultaten binnen. We maken een goede start. We hebben besloten elke donor aandacht te geven op deze pagina. De bedragen die zij doneren houden we onder embargo. Deze zullen alleen worden gebruikt voor de nodige controles of de gelden juist zijn uitgegeven. U zult komende 2 weken een aantal berichten lezen over de entiteiten die een bedrag hebben gedoneerd, waarom ze dat hebben gedaan en we stellen u natuurlijk ook voor aan deze entiteiten. Het zijn nl niet alleen bedrijven maar ook vakverenigingen of stichtingen. In de toekomst sluiten we ook een crowdfunding niet uit. Naast alle wetenschappelijke informatie die vrij zal komen zullen de lezers van deze pagina ook inzicht krijgen in dit deel van het project en wellicht hebben zij ideeën waar we zelf niet aan hebben gedacht.

 

Vandaag maken we de eerste donor bekend:

 

  1. Reymerink

 

De motivatie van Reymerink om de studie over de oudere voet te steunen

“Wij juichen onderzoek naar verbetering van voetproblemen van harte toe. Als producent en leverancier van een breed assortiment professionele en toegelaten reinigings- en desinfectievloeistoffen, verbinden wij graag onze naam aan dit belangrijke onderzoek van voetproblemen bij ouderen.”

 

Een prachtig echt Nederlands bedrijf dat in 1884 is gestart

In 1884 is Reymerink gestart in ’s-Graveland met de handel in levensmiddelen aan kruideniers. De vele buitenhuizen van kooplieden in de omgeving zorgden voor veel werk voor wasserijen. Hierdoor ontstond er vraag naar chemicaliën. Reymerink heeft hierop in gespeeld door deze producten te gaan leveren. Aan het begin van de jaren zeventig van de vorige eeuw is Reymerink gestart met eigen productie. In eerste instantie met verzorgingsproducten, later zijn daar andere producten bij gekomen. En nu zijn wij actief als leverancier en producent van professionele verzorgingsproducten en chemicaliën voor industrie, zwembaden en chemische wasserijen.

De organisatie heeft in de periode van 1884 tot nu een groei doorgemaakt. Het huidige team van Reymerink is compact en flexibel. Iedereen is betrokken. Hiermee kunnen we het verschil maken, persoonlijke aandacht geven en waarmaken wat we zeggen.

Voetzorgverlening is een belangrijke markt voor Reymerink. Het bedrijf voelt zich betrokken bij belangrijke ontwikkelingen van deze vorm van zorgverlening en ondersteunt deze studie met een donatie en volgt de ontwikkelingen nauwgezet.

 

Alle informatie over deze studie kunt u volgen via de linkedinpagina

https://www.linkedin.com/company/stuurgroep-studie-naar-de-oudere-voet

 

Wij danken de heer Johan de Jong, directeur van Reymerink en zijn hele team voor deze donatie

 

Mischa Nagel

Voorzitter stuurgroep