Voetzorg+ organiseert jaarlijks congressen

Congressen & Thema bijeenkomsten

Altijd een actueel en/ of belanghebbend thema centraal en vanuit verschillende perspectieven belicht.

MischaNagel.nl organiseert jaarlijks verschillend congressen in Nederland en België waarin uiteenlopende thema’s binnen voetzorg en integrale gezondheidszorg in meer detail worden besproken. Sinds 2020 worden deze congressen online verzorgd.

Ook is hij een (internationaal) gevraagd spreker vanwege zijn expertise op vlak van integrale oncologie en specialistische zorgmodellen.

Voor uw agenda in 2022

ONCO-Zorg Symposium [Onco-foot & onco-hand].

Jaarlijks organiseert Mischa Nagel het OVV/ OHV Symposium. Dit symposium is verplichte nascholing voor  OVV’ers en OHV’ers. Zij krijgen hier de nodige updates en nieuwe informatie. Afhankelijk van het thema is het Symposium ook toegankelijk voor niet ONCO-Zorgverleners.

Het thema in 2022 is Contact met de oncologische zorg. OZS-22 vindt plaats op zaterdag 18 juni a.s. als online evenement. De herhaling (terugkomdag) vindt plaats in de middag/ vooravond van donderdag 29 september.

Het Voetcongres & de Dag van de Voet.

Jaarlijks organiseert Mischa Nagel het Voetcongres (VC) voor de Nederlandse markt en de Dag van de Voet voor Vlaanderen.  Beide evenementen zijn sinds 2020 samengevoegd en worden sindsdien online verzorgd. Het is zeker niet uitgesloten dat deze evenementen ook weer op locatie worden verzorgd met mogelijkheid tot fysieke deelname. We blijven deelnemers ook de mogelijkheid bieden om onze evenementen online te volgen.

DVC-22 vindt plaats op zaterdag 6 november. Het thema wordt nader uitgewerkt maar zal aansluiten op eerdere congressen over de verzorging van de oudere voet.

​Tijdens deze congressen komen verschillende sprekers aan bod die elk gespecialiseerd zijn in een bepaald domein van het aan medische voetzorg gerelateerde thema. Experts (w.o. specialisten en wetenschappers)  presenteren bijvoorbeeld een casus, onderzoeksresultaten of brengen een praktijkgerichte sessie.

Deelnemers kunnen na het congres het geleerde direct in de praktijk brengen door concreet geformuleerde take home messages. Bovendien. ontvangen zij na afloop een uitgebreid naslagwerk met aanvullende informatie.

Master Classes

Af en toe organiseert MischaNagel.nl een serie ‘Master Classes’ waarin een expert wordt uitgenodigd om dieper op een bepaald onderwerp in te gaan.

Op dit moment zijn er geen Master Classes gepland.

​Meer informatie over deze Masterclass vindt u hier.

Community jaarabonnement:

Voor €89,50 per jaar geniet u van vele voordelen:

Elke 2 maanden

6x het Magazine Voetzorg+ per jaar

Zowel online als offline

Lees het Magazine als flipbook, met de mogelijkheid om inhoud te downloaden en/ of te printen

Toegang tot het archief

Onbeperkte toegang tot Het Archief  bestaande uit voorgaande edities van het Magazine

Quick Reference Cards

Speciaal ontwikkelde content zoals Quick Reference Cards

korting op opleidingen

10% korting op het normale tarief van de meeste scholingen

Komende E-Schoolingen

Bekijk hier de komende opleidingen