dj-kopsky-pijnmc

David Kopsky

Neuropathie in de voetzorgpraktijk

Arts Neuropathie & docent Voetzorg+

Als docent is David Kopsky in zijn element. Als arts is hij zeer begaan met zijn patiënten. Als onderzoeker is hij continu op zoek naar nieuwe behandelmogelijkheden voor neuropathische pijn.

David J. Kopsky is een autoriteit op het gebied van de behandeling van zenuwpijn. Als eigenaar van het Instituut voor Neuropathische Pijn in Soest heeft hij jarenlange ervaring in het behandelen van deze moeilijk te behandelen aandoening. Met zijn uitgebreide kennis van zenuwpijn, revalidatiegeneeskunde en acupunctuur helpt hij al 20 jaar lang zijn patiënten.

Wat David onderscheidt van andere specialisten op het gebied van zenuwpijn, is zijn baanbrekend werk op het gebied van pijnstillende crèmes. Als grondlegger van deze vernieuwende aanpak heeft hij patiënten nieuwe hoop gegeven op een leven vrij van pijn zonder bijwerkingen.

David is niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een betrokken en toegewijde onderzoeker. Met talloze wetenschappelijke artikelen op zijn naam en zijn betrokkenheid bij de Vereniging voor Arts Acupuncturisten (NAAV), is hij een belangrijke stem in de wereld van de pijnbestrijding en acupunctuur.

In juni 2023 is PijnMC in Utrecht geopend. Als arts is David ook met deze kliniek zeer nauw betrokken. PijnMC biedt patiënten één centrale plek waar zij duidelijkheid krijgen en zo mogelijk direct een effectieve behandeling, zodat ze optimaal van het leven kunnen genieten.

Meer informatie over zijn nascholing leest u hier.