PodoFile

PodoFile

PodoFile heeft zijn roots in de voetverzorgingsbranche en dát is te merken! Wat je ook nodig hebt voor je administratie: met PodoFile kan het. En het werkt ook nog eens makkelijk. Je cliëntdossiers bijhouden, afspraken inplannen, voorraadadministratie, facturen/declaraties maken, je boekhouding doen, een accreditatie-overzicht, alles voor je praktijk in één makkelijk pakket.

Uiteraard bevat het programma alles dat de moderne pedicure nodig heeft, inclusief medische tabbladen zoals de diabetische screening, screening overige risicovoet.

Om het programma eenvoudig te houden kunnen functies die je niet gebruikt uitgeschakeld worden, waardoor alles nooit onnodig ingewikkeld wordt. Veranderingen in wetgeving, richtlijnen en normen zijn altijd snel verwerkt via de beschikbare updates. Tot slot ook niet geheel onbelangrijk: Onze experts helpen je graag verder en hangen niet op tot jouw vraag is beantwoord. En dat is vaak binnen een paar minuten.

Als partner van Mischa Nagel’s Voetzorg+ biedt Podofile een gratis demo aan die via de website, nieuwsbrief en socials onder de aandacht worden gebracht van de doelgroep. Probeer de software gratis uit via https://www.podofile.nl/gratis-demo/

Community jaarabonnement:

Voor €89,50 per jaar geniet u van vele voordelen:

Elke 2 maanden

6x het Magazine Voetzorg+ per jaar

Zowel online als offline

Lees het Magazine als flipbook, met de mogelijkheid om inhoud te downloaden en/ of te printen

Toegang tot het archief

Onbeperkte toegang tot Het Archief  bestaande uit voorgaande edities van het Magazine

Quick Reference Cards

Speciaal ontwikkelde content zoals Quick Reference Cards

korting op opleidingen

10% korting op het normale tarief van de meeste scholingen