LiveActueel 29 mei – Dementie en voet-/ handzorg

Woensdag 29 mei 2024 - 19u30-21u

 15,00

Vierde Voetzorg+ LiveActueel – eerste in 2024.

op woensdagavond 29 mei van 19u30 tot 21 uur.

Locatie: Studio Antwerpen en online via Zoom en Facebook Live

 

Onderwerp: Dementie en voet-, handzorg

 

Bent u als zorgprofessional op zoek naar verdieping en inspiratie? Wilt u samen met collega’s en experts werken aan een betere kwaliteit van leven voor ouderen met dementie? Dan is de vierde editie van LiveActueel echt iets voor u!

LiveActueel is een dynamisch educatief programma dat Belgische en Nederlandse zorgprofessionals samenbrengt om kennis te delen en te discussiëren over actuele onderwerpen binnen de voetzorg. In deze ‘talkshow’ van anderhalf uur gaan we dieper in op de relatie tussen dementie en voetzorg, samen met experts als Gerben Jansen, Debbie Gerritsen, Fleur Nouwens en een expertteam.

Programma:

Onze sprekers:

  • Gerben Jansen: Voorzitter afdeling Dementieverpleegkundigen V&VN, Senior Casemanager Dementie TWB, Implementatiecoach, Expert dementie.nl, Eigenaar Augusta D organisatieadviseur dementiezorg scholingen..
  • Debbie Gerritsen: Hoogleraar welzijn voor kwetsbare ouderen en mensen met chronische ziekten in de langdurige zorg, Radboud Universitair Medisch Centrum Nijmegen, Nederland.
  • Fleur Nouwens: Fulltime voetzorgprofessional, eigenaar Medische Voetzorg Den Bosch.
  • Mischa Nagel: Zorgspecialist, mededirecteur en mede-eigenaar van voetzorg+, Voorzitter van de stuurgroep studie de Oudere Voet.

Deelnemen en Accreditatie

Deelname aan LiveActueel is gratis. LiveActueel zal worden uitgezonden via de Facebookpagina van Voetzorg+. Andere kanalen zullen nader bekend worden gemaakt.

Accreditatie alleen voor ingeschreven deelnemers

Accreditatie zal worden aangevraagd bij verschillende beroepsverenigingen

  • ProCert                       Pedicure/Medisch Pedicure
  • Kabiz                           Registerpodologen
  • St.Adap                       Huidtherapeuten/Podotherapeuten
  • Footcare                     Gespeciliseerd Voetzorgverleners
  • V&VN                         Wijkverpleegkundige, geriatrisch verpleegkundigen en verzorgenden

Indien gebruik gemaakt wordt van accreditatie, brengen wij €15 euro verwerkingskosten in rekening. U ontvangt dan ook een bewijs van deelname, toegang tot nascholingsmaterialen. Accreditatiepunten worden binnen enkele werkdagen verwerkt. Wilt u gebruik maken van het verkrijgen van accreditatiepunten, schrijft u zich dan in via deze pagina (klik op groene knop Toevoegen aan winkelmand.)

Mis deze unieke kans niet om uw kennis te verrijken, te netwerken met collega’s en samen te werken aan betere voetzorg voor ouderen met dementie. Zorg dat u erbij bent op 29 mei!

Live Actueel is een initiatief van Mischa Nagel en Productionoffice, in samenwerking met Voetzorg+.

Meer informatie vindt u hier.