Module ONCO-Handzorg OVV (2023: 5 dagen vanaf 9 september)

Module oncologische handzorg - exclusief voor gediplomeerde en actieve oncologisch voetzorgverleners [OVV]. Datum: vanaf 9 september.

 495,00 incl. btw

Op 5 november a.s. start de volledige opleiding Oncologisch Handzorgverlener OHV

De volledige opleiding is voor handzorgverleners die zich willen toeleggen op de verzorging van handen van kankerpatiënten. De volledige opleiding duurt 11 dagen, een mondeling en schriftelijk examen bij TCI en stage in het ziekenhuis net als bij OVV. Ook bij deze opleiding wordt het nieuwe curriculum ingezet en wordt de stage gelopen na het examen. De terugkoppeling van de stagebegeleiders telt mee voor het examen.

Voor de gediplomeerde OVV bestaat de mogelijkheid modulair de OHV titel te behalen 5 lesdagen.

Indien jullie de vetgedrukte dagen volgen en bij TCI een schriftelijk examen afleggen dan ben je volledig opgeleid in de oncologische handzorg OHV en daarmee heb je je competentie uitgebreid. Je wordt apart nog een keer vermeld in de IKNL digitale verwijsgids een je krijgt een vermelding op oncohand.com. In het eerste jaar is er wel de verplichting om casuïstieken in te leveren volgens een computer formulier. De terugkomdag is net als bij OVV het jaarlijkse symposium. De meeste modules kunnen online gevolgd worden behalve de praktijkdag die vindt plaats op locatie in Zaltbommel.

De kosten voor de module OHV door OVV bedragen €495 en €75 examengeld (door TCI gefactureerd).

Uw lesdagen zijn: za 9 sep, za 16 sep, za 29 sep, za 7 okt en za 14 oktober. Daarna legt u een schriftelijk examen af bij TCI.
Alle lessen (alleen dag 5 – is op locatie in Zaltbommel) worden online/ virtueel gegeven via live webinar en dusdanig ingedeeld dat u niet maximaal belast wordt achter uw beeldscherm. Ook kunt u volledig interactief deelnemen (vragen, discussies) en werkt o.a. af en toe u in kleinere groepen aan groepsopdrachten.
U heeft geen reistijden en -kosten. Alleen op dag 7 en het examen (bij TCI) dient u op de aangeven locatie te zijn.

Studielast is 63 uur.

KMO Portefeuille? Vraag ons om een factuur.

Meer informatie? Klik op deze link.