Pediroda

Pediroda

Opleidingsinstituut Pediroda leidt o.a. op tot het officieel erkende branchediploma Basispedicure en de officieel erkende branchediploma’s Medisch Pedicure en Medisch Pedicure Sport. Ook kun je bij Opleidingsinstituut Pediroda de opleiding tot Schoonheidsspecialist volgen. Als partner van Mischa Nagel’s Voetzorg+ biedt Pediroda tevens de opleiding Oncologisch Voetzorg Verlener van Mischa Nagel aan.

Bij Pediroda leren studenten het vak in een rustig tempo. De vakkundige en ervaren docenten geven les op de diverse Pediroda locaties in Nederland én online. Pediroda is officieel erkend door Brancheorganisatie ProVoet en door Stichting BRAVO. Pediroda werd twee keer verkozen tot beste pedicure opleider van Nederland.

 

Behalve deze opleidingen biedt Opleidingsinstituut Pediroda een zeer uitgebreid nascholingsprogramma aan; deze geaccrediteerde cursussen kunnen zowel fysiek, op één van de Pediroda leslocaties, in Almelo, Apeldoorn, Zaltbommel, Weesp, Rotterdam of Zwolle of online worden gevolgd. Als partner van Mischa Nagel’s Voetzorg+ biedt Pediroda een aantal van zijn cursussen aan die via de website, nieuwsbrief en socials onder de aandacht worden gebracht van de doelgroep.

Opleidingsinstituut Pediroda heeft in de loop der jaren een grote expertise opgebouwd als het gaat om competentiegericht en professioneel onderwijs. Opleidingsinstituut Pediroda is al ruim 30 jaar het juiste adres voor de beste opleidingen en nascholingscursussen, met meerdere leslocaties, verspreid over heel Nederland én online.

Meer info via www.pediroda.nl of mail ons op info@pediroda.nl of bel tijdens kantooruren naar 0548 – 545077.

Pediroda Hoofdkantoor: Parmentierweg 18 7602 PW Almelo

0548 – 545077

info@pediroda.nl

www.pediroda.nl

Community jaarabonnement:

Voor €89,50 per jaar geniet u van vele voordelen:

Elke 2 maanden

6x het Magazine Voetzorg+ per jaar

Zowel online als offline

Lees het Magazine als flipbook, met de mogelijkheid om inhoud te downloaden en/ of te printen

Toegang tot het archief

Onbeperkte toegang tot Het Archief  bestaande uit voorgaande edities van het Magazine

Quick Reference Cards

Speciaal ontwikkelde content zoals Quick Reference Cards

korting op opleidingen

10% korting op het normale tarief van de meeste scholingen