Persoonlijk bericht Mischa Nagel over de toekomst van Voetzorg+

Persoonlijk bericht van Mischa Nagel.

Op 1 april a.s. gaat de organisatie Mischa Nagel.nl BV veranderen. Het bedrijf krijgt een nieuwe naam en een nieuwe directeur. De nieuwe naam wordt Voetzorg+ BV en gaat gevestigd worden in Horst.

De nieuwe directeur dat is een heel ander verhaal:
3 jaar geleden ben ik in Kaapstad gaan wonen om het qua werk iets rustiger aan te gaan doen. Ik kan u zeggen. DAT IS NIET GELUKT. Niemand is daar schuldig aan behalve ik zelf. Maar het wordt duidelijk dat met de steeds maar toenemende werkdruk JanJaap en ik het niet meer alleen kunnen. Een bedrijf leiden vanuit Kaapstad is ook nog een extra dimensie. Meerdere keren heb ik geprobeerd om stappen te nemen die er toe zouden leiden dat ik me uitsluitend op inhoud kan concentreren.

We hebben in de afgelopen jaren toch maar mooi OVV en OHV met veel moeite en tegenstand in de markt gezet en nu zijn dat speerpunten in het beleid. Schimmeldiagnostiek toegankelijk maken voor voetzorgverleners en ook nog met verzekeringsvergoeding, projecten als Diabetes en Handzorg, en zo kunnen we er nog velen aan toevoegen waarmee we de eersten waren.

Op kwaliteit heb ik nooit willen toegeven. Zorg moet van hoge kwaliteit zijn en als je medische zorg verleent ga je een grote verantwoordelijkheid aan. Daar lopen we in voorop en dat zullen we onder de bezielende leiding van de nieuwe directeur ook blijven doen. Ik ga niet weg. Ik ondersteun de nieuwe directeur 5 jaar en dan blijf ik commissaris met een duidelijke taak. Adviseren.

Ik blijf ook lesgeven maar daar zal de nieuwe directeur zich ook mee bezig gaan houden. Zij heeft een prachtige visie voor het bedrijf ontwikkeld en daarmee eigenlijk voor voetzorg in de toekomst. Ze is commercieel maar niet overdadig. Ze verdiept zich in alle facetten van de voetzorg en ook handzorg. Ze is goed om mensen bij elkaar te brengen en praat met een aantal professoren die we samen hebben ontmoet even makkelijk als ik haar met patiënten zie praten. Ze is medisch pedicure en meer. Dat stelt haar in staat de doelgroep soms beter te begrijpen dan ik. Ze heeft een prachtige praktijk met 15 medewerkers en een leerlingenpraktijk waar mensen met een AOW tegen minieme vergoeding terecht kunnen voor voetzorg. Daar wordt iemand als ik uitermate blij van. We kennen elkaar al jaren. Ze is ook tot OVV en OHV opgeleid.

Het laatste half jaar hebben we nauw samengewerkt en dat is tot ieders volle tevredenheid verlopen.
Ze is getrouwd en heeft twee kinderen en ik vind het prachtig om te zien dat iemand naast een druk zakelijk leven ook alle tijd maakt voor haar gezin. Ze steekt met kop en schouders boven alles uit.

De afgelopen week hebben we 5 dagen naast elkaar in de auto gezeten om mijn belangrijkste zakelijke partners aan haar voor te stellen. De samenwerking verliep geweldig. Elkaar aanvullen en luister zijn tegenwoordig geen vaststaande waarden meer.

Wie is deze wonderlijke dame dan wel?

Ik stel haar graag aan jullie voor. Haar naam is Marijn Poels. Ik hoop van ganser harte dat jullie haar net zo in jullie harten zullen sluiten als jullie bij mij hebben gedaan. Ik mag me gelukkig prijzen met veel trouwe volgers en daarom richt ik mij persoonlijk tot u.

Geef Marijn alle ondersteuning als jullie onze missie ervaren als positief voor jullie competentie. Zij zal veel voor jullie terug kunnen doen.

Jullie kunnen met Marijn kennis maken op de komende VTV beurs waar Voetzorg+ voor het eerst sinds jaren een stand heeft (Houten 13, 14 april a.s.). Dat is het eerste grote project wat Marijn op zich genomen heeft en ze geeft ook nog een presentatie op deze beurs. Via deze link kunt u VTV tickets kopen met een speciale kortingscode.
Voor diegenen die denken Mischa is weg: lees het bericht dan nog een keer…

Marijn: ik wens je langs deze weg heel veel kracht, liefde, sterkte toe en ik weet zeker dat we samen Voetzorg+ nog verder zullen ontwikkelen en dat jij daar de drijvende kracht achter wordt.

Kaapstad Eerste Paasdag 2024
Mischa Nagel & JanJaap Heilbron

Partners:

De redactie van de artikelen wordt op geen enkele manier beïnvloedt door adverteerders of sponsoren. Bekijk hier ons redactiestatuut

Laatste nieuwsberichten:

Social share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram