ovv-opleidingsgids

ONCO-Zorg opleidingsgids
voetzorg (MPO/OVV) en handzorg!

Voetzorgverleners kunnen binnen de opleiding kiezen om als medisch pedicure oncologie of als oncologisch voetzorgverlener examen te doen. De opleiding zelf loopt m.u.v. het onderdeel ‘massage’ helemaal gelijk (massage alleen voor OVV). Na het examen loopt een aspirant OVV stage en schrijft daar een verslag over. Als opleider blijven wij de OVV ook na de opleiding ondersteunen.

MischaNagel.nl is in 2021 door ProVoet als eerste -en nog steeds enige- erkend als opleider van de nieuwe specialisatie medisch pedicure oncologie [MPO].
De opleiding MPO is ingeschaald op NLQF5 niveau. MischaNagel.nl is eind 2022 ook een NLQF ingeschaald opleidingsinstituut.

 

ProCERT heeft de opleiding MPO geaccrediteerd met 24 punten.

Maak gebruik van uw STAP-budget en vraag €1.000,= subsidie aan; Vlaamse deelnemers kunnen gebruik maken van KMO-Portefeuille met tot 30% subsidie.
OVV loopt volledig gelijk aan MPO en heeft aanvullende eisen en voordelen.

 

De meest recente editie van de ‘ONCO-Zorg’ opleidingsgids leest u door op het vlak hieronder te klikken. U kunt de gids ook downloaden en printen. Onder de gids vindt u een aantal aanvullende publicaties.

 

Update: februari 2023.

 

Meer informatie over STAP vindt u op dit portaal. In 2022 worden nieuwe budget aanvraag-periodes opengesteld op de volgende data (steeds vanaf 10u): dinsdag 28 februari, maandag 1 mei, maandag 3 juli, maandag september en woensdag 1 november.

1

Klik op een afbeelding hieronder om de bijbehorende publicatie direct te lezen.