VTV Beurs Combi-deal PedicureVoordeelpas 2023

In aanloop naar de VTV beurs op 15 en 16 april a.s. hebben Voetzorg+ en WandelWol de krachten gebundeld en samen een aanbieding bedacht die niet alleen direct veel voordeel biedt maar ook voor een langere periode. Zo heeft u naast toegang tot kennisoverdracht op hoog niveau ook een jaar lang toegang tot andere interessante aanbieding en beide met korting! Zo hebben we een pakket samengesteld dat zeker aan uw verwachtingen zal voldoen.

Deze aanbieding geldt vanaf vandaag tot enkele dagen na einde van de VTV beurs.

 

Vakbeurs Totale Voetverzorging combi-deal.

PedicureVoordeelPas & Voetzorg+ Community abonnement
VTV Combi-Deal voor €129,90 met eindeloos veel voordelen!
U hoeft niet tot 15 april te wachten om van deze aanbieding te genieten!

Voetzorg+   Community abonnement ++

 • 6 x per jaar het digitale flipbook Magazine Voetzorg+ met gemiddeld 12 artikelen per editie
 • 4 x per jaar Live Actueel geaccrediteerd door ProCert (excl. voordeel per 2023)
 • 10% korting op de meeste scholingen van Mischa Nagel’s Voetzorg+
 • Onbeperkt toegang tot Het Archief, protocollen en Quick Reference Cards
 • E-book “Schimmels de stand van zaken” editie nr. 5 april 2023 t.w.v. €25,–
 • E-Scholing Bacteriën in de voet- en handzorgpraktijk t.w.v. €56,94

Pedicurevoordeelpas

 • WandelWol PVP-pakket t.w.v. €52,75 (dit pakket bestaat uit: 1x 40 gram WandelWol anitdruk-wol, 2x 20 gram WandelWol anitdruk-wol, 2x 10 gram WandelWol anitdruk-wol, flyers en posters).
 • Iedere maand nieuwe aanbiedingen of acties van deelnemende PVP-partners.

Verzilver deze aanbieding vandaag nog!

Sluit een Community jaarabonnement af door hier te klikken. Na afronding van uw bestelling ontvangt u direct welkomstmail met daarin de volgende informatie:

 • een kortingscode voor deelname aan de E-Scholing Bacteriën.
 • een kortingscode voor het Wandelwol PVP pakket wat u gratis krijgt bij aanschaf van de PedicureVoordeelpas en instructies hoe u deze bestelt.

Bewaar de welkomstmail goed als u naar de VTV beurs in Houten gaat voor nog meer voordeel (zie onder).

Met deze mooie gezamenlijke actie van Voetzorg+ en de PedicureVoordeelpas heeft u het abonnementsgeld al ruimschoots terugverdiend vóórdat u maandelijks gaat genieten van alle andere voordelen van de PedicureVoordeelpas partners en de korting op de opleidingen van Mischa Nagel’s Voetzorg+. U betaalt immers €129,90 voor de combi-deal en uw directe voordeel bedraagt €134,69  (€25 + € 56,94 + €52,75)!

Extra voordeel tijdens VTV beursperiode t/m maandag 17 april 2023.

 • WandelWol antidruk-wol 20 proefzakjes t.w.v. €20,-

Dit voordeel verzilvert bij de stand van Wandelwol op vertoon van de mail die u van ons ontvangt n.a.v. uw Community abonnement en uw PedicureVoordeelpas (dat mag natuurlijk ook digitaal op uw smartphone!).

Speciale goodiebag exclusief voor aanwezigen aan vakbeurs in Houten!


Ontvang een goodiebag bij de Wandelwol-stand op 15 en 16 april in de EXPO Houten bij aanschaf van de combi-deal. Let op: Alleen op Vakbeurs Totale Voetverzorging beursstand en slechts voor de eerste 100 personen beschikbaar: OP = OP!

Bent u al Community lid of heeft al een PedicureVoordeelpas?

 • Community abonnees ontvangen bij aanschaf van een  PedicureVoordeelpas -naast het welkomstgeschenk t.w.v. €52,75 bestaande uit: 1x 40 gram WandelWol anitdruk-wol, 2x 20 gram WandelWol anitdruk-wol, 2x 10 gram WandelWol anitdruk-wol, flyers en posters- 20 extra WandelWol proefzakjes t.w.v. €20. Klik hier voor de PedicureVoordeelpas en gebruik de volgende kortingscode: PvPVTV 
 • PedicureVoordeelpas houders krijgen bij aanschaf van een Community abonnement gratis toegang tot de E-Scholing Bacteriën in de voet- en handzorgpraktijk t.w.v. €56,94. Klik hier voor een abonnement en vermeld uw PVP-nummer in bij de opmerkingen (u ontvangt na verwerking van uw aanvraag een aparte mail met kortingscode voor de scholing ‘bacteriën).

Partners:

De redactie van de artikelen wordt op geen enkele manier beïnvloedt door adverteerders of sponsoren. Bekijk hier ons redactiestatuut

Laatste nieuwsberichten:

Social share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram